Bring en ting 

Bogforside og grafisk form: Maria Lundén / Gyldendal 2016


24 figurdigte om ting. Tekst og billede smelter sammen til nye betydninger og undersøgelser af de ting, der er os nærmest, for eksempel en sovepose, en lampe, en paraply og menneskets bedste ven – mobiltelefonen. Bogen har modtaget støtte fra Autorkontoen og Statens Kunstfond.


""Bring en ting" er en særdeles smuk udgivelse, som man kan vende tilbage til mange gange. Den er et udsøgt eksempel på, hvordan en papirbog stadig kan overraske, og hvorledes den kan blande ord, helhedstekst og illustrationer."

Jette Holmgaard Greibe / Litteratursiden

Læs anmeldelse


"Hvor Louis Jensen og hans illustrator Lilian Brøgger er ved at være til vejs ende med deres 1001 eksperimenterende firkantede historier på alle hylder, ja ”Så er butikken åben!” for Karen Filskovs ligeså udfordrende, finurlige, sjove, alvorlige, eftertænksomme og skæve figurdigte.  Hvor de to førstnævnte tager udgangspunkt i den episke fortælling, tager Karen Filskov udgangspunkt i den konkrete verden, vi omgiver os med. De to tilgange klæder og supplerer hinanden på bedste vis."

Søren Fanø / Bogbotten

Læs anmeldelse


"Det er lidt forvirrende i starten, men så snart øjnene er indstillet rigtigt, går det som en leg. Det er faktisk ret sjovt. Jeg er vild med enkeltheden i grafikken. Den er snorlige og meget skarp - mens ordene er legesyge og skæve. Det går op i en højere enhed, der gør både børn og voksne nysgerrige."

Rikke Dyrhave / Æseløre.dk

Læs anmeldelse


"“Bring en ting” er anderledes læsning, og anbefales til alle aldre, for enhver som læser denne bog vil få en anderledes og uforglemmelig læseoplevelse."

Bogoplevelsen

Læs anmeldelse


"24 små mesterværker til højtlæsning og selvlæsning fra ca. 9 år. "

Lektørudtalelse